فاکتور اساسی در تغذیه شترمرغ :: آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

ostrich breeding

ostrich breeding

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

پیام های کوتاه

آموزش تخصصی پروش شترمرغ

آخرین نظرات

فاکتور اساسی در تغذیه شترمرغ

سه شنبه, ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۱:۰۵ ب.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

فاکتور اساسی در تغذیه شترمرغ

۲۰ فاکتور مهم و اساسی در تغذیه شترمرغ نر و ماده : علاوه بر استفاده از منابع مختلف غذایی در تنظیم جیره، یک سری فاکتورهای کلی در تنظیم جیره باید مورد توجه قرار گیرد :

 

۱- کلیهٔ مواد مغذی مورد نیاز شترمرغ در دوران نگهداری و تولید باید به مقدار کافی و به نسبت متعادل در جیره وجود داشته باشد.

مازاد نشاسته نمیتواند کمبود پروتئین را جبران کند. نوع تغذیه بر روی قدرت تولید تأثیر زیادی دارد. بنابراین در افزایش سودآوری نیز میتواند تأثیر بسزایی داشته باشد.

 


۲- با وجود استفادهٔ شترمرغ از منابع غذایی متنوع، خوراک باید مطابق ذائقهٔ پرنده باشد. برای این که خوراک به طور کامل خورده شود باید خوش طعم باشد. خوش طعم بودن غذا نیز بخش اساسی هر جیرهٔ غذایی است. یک جیرهٔ غذایی حتی اگر از تمام موارد بالا نیز پیروی کند لذیذ نخواهد بود.

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

 

بنابراین توسط شترمرغ هدر میرود. این امکان وجود دارد که با اضافه کردن تدریجی خوراک هایی با خوشمزگی کمتر پرنده را به این خوراکها عادت داد. اضافه کردن علوفهٔ سبز به جیره طعم خوراک را خوشایند میکند.

 

 

دکتر اکبر زمانی

PHD-TMU-PS-OSTRICH

دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ

مشاور پرورش شترمرغ

09132098516

akbarzamani.ir

لطفا ثبت نظرات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی