خانواده نخود و بقولات :: آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

ostrich breeding

ostrich breeding

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

پیام های کوتاه

آموزش تخصصی پروش شترمرغ

آخرین نظرات

خانواده نخود و بقولات

جمعه, ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۸:۳۵ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

در سال 11-2010 کنجاله سویایی عرضه شد که شامل 916 هزار تن یا رقمی در حدود 46 درصد لیزین بود. به علاوه لیزین تولید شده از غلات 563 هزار و 999 تن (28 درصد) و از کنجاله تخم منداب در حدود 249 هزار تن (5 / 12 درصد می باشد. لیزین تولید شده از خانواده نخود و بقولات در حدود 38 هزار تن یا 6 / 2 درصد است.
این مطلب حاکی از این واقعیت است که کنجاله سویا قادر به تامین 13 درصد مخلوط خوراک کشورهای اتحادیه اروپا، 36 درصد پروتئین و 47 درصد لیزین می باشد. با توجه به مقادیر و ارقام فوق، کنجاله سویا می تواند جایگزین سایر منابع پروتئینی خوراک دام و طیور گردد.

 

اهمیت کنجاله سویا در تامین پروتئین لازم در جیره طیور
گندم تولید داخل و یا حتی گیاهان دانه های روغنی میزان پروتئین بیشتری نسبت به هر هکتار گیاهان نخودی و بقولات اروپایی تولید می کنند. پس چگونه می توان جایگاه سویا با 36 درصد پروتئین را با محصولات نخودی و بقولاتی با 22 درصد پروتئین جایگزین کرد؟ پاسخ به این پرسش خیلی هم آسان نیست!
برای این منظور نگاهی گذرا به 10 سال گذشته خواهیم داشت. در کشور برزیل محصول سویای برداشت شده از هر هکتار در حدود 73 / 2 تن بوده که با آن می توان 9800 کیلوگرم پروتئین خام در هر هکتار به دست آورد.

 

دکتر اکبر زمانی 
پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ
مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه
مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران
Dr Zamani PHD TMU PS
OSTRICH
akbarzamani.ir
09132098516

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی