غلات و حبوبات :: آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

ostrich breeding

ostrich breeding

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

پیام های کوتاه

آموزش تخصصی پروش شترمرغ

آخرین نظرات

غلات و حبوبات

جمعه, ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۸:۳۱ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

بانگاهی مجدد به سال 2011-2010، قابل ملاحظه است که غلات و حبوبات بار دیگر مقام نخست ارجحیت و اهمیت را به عنوان منبع غنی پروتئینی در ترکیبات خوراک داشته اند و سهم 40 درصدی از کل پروتئین به کار رفته (در حدود 6 / 16 میلیون تن) را نصیب خود ساخته اند.

 

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

 

 

پس از غلات و حبوبات، کنجاله سویا به میزان 15 میلیون تن و با سهم 34 درصدی مقام دوم را داشته اند و پس از آن به ترتیب کنجاله تخم منداب به میزان 5 / 4 میلیون تن (5 / 10 درصد)، کنجاله تخم آفتابگردان 8 / 1میلیون تن (4 درصد) و سایر دانه های روغنی 800 هزار تن (8 / 1 درصد) از کل پروتئین به کار رفته در ترکیبات خوراک دام و طیور را تامین کرده اند.

 

کنجاله سویا و نقش آن در تغذیه طیور بلدرچین دماوند

اهمیت منحصربه فرد کنجاله سویا به این دلیل است که این فرآورده تامین کننده آمینواسیدهای لازم و ضروری در خوراک می باشد. با این تصور که تمامی عناصر به میزان دقیق و استاندارد به کار روند می توان حدس زد که در سال 11-2010 کشورهای اتحادیه اروپا توانسته اند 2 میلیون تن لیزین تولید و عرضه کنند. هر چند میزان استفاده از لیزین شیمیایی طی 10 سال گذشته افزایش داشته اما تولید لیزین گیاهی در کشورهای اتحادیه اروپا نیز تقریبا" ثابت مانده است.

 

دکتر اکبر زمانی 
پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ
مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه
مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران
Dr Zamani PHD TMU PS
OSTRICH
akbarzamani.ir
09132098516

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی