استفاده یا عدم استفاده از پودر ماهی :: آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

ostrich breeding

ostrich breeding

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

پیام های کوتاه

آموزش تخصصی پروش شترمرغ

آخرین نظرات

استفاده یا عدم استفاده از پودر ماهی

سه شنبه, ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ ب.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

استفاده یا عدم استفاده از پودر ماهی؟

 

پودر ماهی که زمانی یک جزء اساسی در تغذیه ماکیان بود ،امروزه به عنوان یک کالا لوکس گران قیمت یا اجتناب ناپذیر در نظر گرفته می شود.

اما واقعیت کدام یک است؟ زمانی پودر فوق  باکیفیت 500 دلار ایالات متحده به ازای هر تن یا در آن حدود بود و همه از آن استفاده می کردند.

غذای طیور به طور ثابت 5 درصد پودر  داشت و تغذیه جوجه های گوشتی و تخمگذارها به اندازه 10% حاوی آن بودند.

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

آن چیزی که متخصصان تغذیه را مانع از استفاده ی بیشتر از این پودر در غذای طیور می کرد قیمت آن نبود بلکه غلظت روغن ماهی آن بود.

پودر ماهی 10% روغن دارد،اضافه کردن 10% این پودر در هر غذایی 1% روغن ماهی به آن اضافه می کند ،

این مقدار حداکثر میزان آن است این میزان پودر سبب می شود که بوی ماهی در محصولات طیور ایجاد شود

و این بو سبب می شود جوجه ها از مصرف خوراک باز بمانند و نکته دیگر سرعت بسیار بالای فساد روغن ماهی است

 

آموزش پرورش شترمرغ

 

و همچنین آلودگی های میکروبی بالایی را به گله وارد می کند.

اما با این حال موضوعی که موجب توصیه مصرف پودر  توسط برخی متخصصین تغذیه می شود.

عامل X می باشد که موجب ارزشمند شدن این پودر به خصوص در درگیری گله ها جهت بهبود تولید می شود.

 

دکتر اکبر زمانی متخصص پرورش شترمرغ

PHD-TMU-PS-OSTRICH

akbarzamani.ir

پژوهشگر ارشد کشور در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه دروس پرورش شترمرغ و جوجه کشی

سابقه 15 ساله مزرعه داری شترمرغ و مشاور و آموزشگر

09132098516

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی