پرورش جوجه ها :: آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

ostrich breeding

ostrich breeding

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

پیام های کوتاه

آموزش تخصصی پروش شترمرغ

آخرین نظرات

پرورش جوجه ها

پنجشنبه, ۱ خرداد ۱۳۹۹، ۰۵:۱۸ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

تغذیه از سه ماهگی تا یکسالگی

هر چقدر که جوجه ها بزرگتر می شوند،جیره غذایی آنها نیز مطابق با نیازهای بدنی آنها تغییر خواهد کرد و در این سن ( یعنی سه ماهگی تا یک سالگی) متفاوت خواهد بود و به نام جیره رشد معروف است.

۱- در این سن مقدار الیاف و انرژی باید افزایش  پیدا کند و متعاقبا  مقدار پروتیین ها پایین می آید.

۲- زمانی که سن آنها به ۴ الی ۵ ماهگی می رسد، مقدار الیاف جیره را افزایش داده و به ۱۰ الی ۱۱ درصد برسانید.

۳- انرژی موجود در جیره غذایی آنها باید به اندازه ۵ الی ۱۰ مگاژول بر کیلوگرم افزایش یابد.

۴-  باید بین مقدار کلسیم و فسفری که در جیره غذایی آنها می گنجانید، تعادل را حفظ کنید.

 

 

دکتر اکبر زمانی

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU PS

OSTRICH

akbarzamani.ir

09132098516

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی