شکل و و زن حجمی خوراک :: آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

ostrich breeding

ostrich breeding

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

پیام های کوتاه

آموزش تخصصی پروش شترمرغ

آخرین نظرات

شکل و و زن حجمی خوراک

دوشنبه, ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۰۱:۵۹ ب.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

شکل و و زن حجمی خوراک
در مقایسه دان های آردی با یکدیگر،آن دانی که وزن حجمی بیشتر دارد سبب رشد سریعتر شترمرغ می گردد.
همچنین دان پلت موجب FCR بهتری می گردد زیرا جهت اخذ غذا بوسیله پرنده با دان پلت انرژی کمتری صرف می گردد که البته در شترمرغ ملاحظات زیادی باید به صورت تخصصی مورد نظر باشد.

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

یکی از عوامل موثر در ضریب تبدیل غذایی در پرورش شترمرغرگوشتی،کیفیت غذای پلت شده ای است که به پرندگان خورانده می شود.اختلاف عمده ای در میزان رشد و ضریب تبدیل غذایی شترمرغ های تغذیه شده با غذای پلت شده و غیر پلت،وجود دارد.

علت این اختلاف صرف مقادیر فراوان انرژی جهت اخذ غذا بوسیله پرندگانی است که با غذای پلت نشده تغذیه می شوند.
چنین برآورد شده است که به ازای هر 10 درصد افزایش در خردترشدن غذای پلت شده ضریب تبدیل غذایی یک دهم افزایش می یابد.

اگر چه ممکن است کیفیت غذای پلت شده بلافاصله پس از خروج از دهانه آسیاب خوب بنظر برسد،اما در حقیقت این کیفیت باید به هنگام مصرف غذا بوسیله پرنده  وجود داشته باشد.

 

دکتر اکبر زمانی

PHD-TMU-PS-OSTRICH

دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ

مشاور پرورش شترمرغ

09132098516

akbarzamani.ir

لطفا ثبت نظرات

مشاوره در خصوص انتخاب محل احداث شترمرغ،

 تاسیسات ، طرح، نقشه، انتخاب شترمرغ،

 سیکل تولید، پروار، مولد، انتخاب دستگاه جوجه کشی،

 جیره نویسی، مکمل ها، جوجه کشی، محصولات

 و صفر تا صد کلیه امور مربوط به

 شترمرغ و پرورش آن

  • مشاور پرورش شترمرغ آموزش در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی