بایگانی خرداد ۱۳۹۹ :: آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

ostrich breeding

ostrich breeding

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

مشاوره تخصصی تمامی کارهای شترمرغ مانند:پرورش،دستگاه،جوجه کشی، جیره نویسی ،خرید وفروش و ........ ، دکتر اکبر زمانی

آموزش و مشاوره تلفنی شترمرغ و جوجه کشی

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com

پیام های کوتاه

آموزش تخصصی پروش شترمرغ

آخرین نظرات

۱۱۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

۲۹
خرداد

پرورش شترمرغ

 

تأثیر استرس حاد گرما بر پارامترهای فیزیولوژیکی و تولید مثل مرغ های مادرگوشتی

مطالعه تحت استرس حرارتی کنترل شده انجام شده است

مطالعه ای با هدف تعیین تأثیر استرس گرمایی بر عملکردهای فیزیولوژیکی و تولید مثل مرغ های مادر گوشتی انجام شد. پرندگان به مدت 6 ساعت در روز در دمای   37 درجه سانتی گراد با اختلاف یک دهم و رطوبت نسبی  70٪ به مدت 10 روز در محل مورد کنترل قرار گرفتند. در گروه در معرض گرما ، افزایش وزن بدن و میزان مصرف خوراک (05/0 P) نظر تأثیر منفی داشت ، در حالی که مصرف آب و نسبت آب به  نسبت خوراک در دوره مطالعه بسیار بیشتر بود. حتی بعد از گذشت12 ساعت در معرض گرما ، دمای سطح مناطق پر پر. گردن و پشت به طور قابل توجهی زیاد بود (P کمتر از 05/0). سطح کلسترول سرم در پرندگان تحت آزمایش با گرما رو به افزایش بود (P کمتر از 0.05) ، در حالی که سطح کلسیم و فسفر در روز 3 و 10 در مقادیر کمتری (P کمتر از 0.05) در بود. تغییر قابل توجهی در پروتئین یا گلوکز سرم مشاهده نشد. کاهش در تولید تخم و پارامترهای کیفی تخم مرغ مانند شاخص آلبومن ، نمره واحد هاو ، شاخص زرده و غیره در مرغ های در معرض گرما مشاهده شد (P کمتر از 0.01). شیوع بیشتر لکه های خونی نیز در تخم های گذاشته شده توسط پرندگان تحت درمان با گرما مشاهده شد. در مطالعه حاضر می توان نتیجه گرفت که استرس حرارتی حداقل 6 ساعت در روز می تواند صدمات جدی به عملکردهای مختلف فیزیولوژیکی و تولید مثل در مرغ های مادر گوشتی وارد کند.

گرد اوری: دکتر اکبر زمانی دکتری تخصصی علوم طیور- پرورش شترمرغ دانشگاه تربیت مدرس تهران تاریخ 29/3/1399

AkbarZamani PHD TMU Iran

منبع: February 2019Indian Journal of Animal Research  DOI: 10.18805/ijar.B-3641Lab: A.B. Mandal's Lab

Aswathi Bharathan PlantharayilAswathi Bharathan PlantharayilSubrat Kumar BhanjaSubrat Kumar BhanjaPuneet Kumar

 

 

دکتر اکبر زمانی

PHD-TMU-PS-OSTRICH

دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ

مشاور پرورش شترمرغ

09132098516

akbarzamani.ir

لطفا ثبت نظرات

مشاوره در خصوص انتخاب محل احداث شترمرغ،

 تاسیسات ، طرح، نقشه، انتخاب شترمرغ،

 سیکل تولید، پروار، مولد، انتخاب دستگاه جوجه کشی،

 جیره نویسی، مکمل ها، جوجه کشی، محصولات

 و صفر تا صد کلیه امور مربوط به

 شترمرغ و پرورش آنمشاور پرورش شترمرغ

  • مشاور پرورش شترمرغ آموزش در اصفهان
۲۱
خرداد

مشاور پرورش شترمرغ

 

جوجه کشی شترمرغ

 

اموزش جوجه کشی شتر مرغ

 

جوجه کشی مصنوعی شترمرغ و ذخیره تخم ها

تخم ها بعد از گذاشته شدن می بایستی بلافاصله جمع آوری گردند تا از وارد آمدن هر گونه آسیبی به آنها همانند تابش آفتاب و خیس گشتن به دور بمانند. تخمی که گذاشته شد به هیچ عنوان نمی توان کیفیت آن را تغییر داد.

به همین علت هرچه کیفیت تخمی که گذاشته شد بهتر باشد جوجه ای که از آن متولد می شود سالمتر است.

در هنگامی که تخم گذارده می شود ، جنین در حالت سلولی است و در این حالت استراحت می کند.

از حرارت ۲۱-۲۰ درجه این استراحت قطع میگردد و با این سبب این امکان وجود دارد که تخمها به فاصله چند روز جمع آوری گردد و سپس همگی با هم در یک زمان در درون دستگاه جوجه کشی گذارده شوند.

جوجه کشی شترمرغ

 

 

تخمهای جمع اوری شده می بایستی هر روزه دو مرتبه گردانده شوند تا از چسبیدگی جنین جلوگیری به عملی اید.

بهترین طول زمان برای نگهداری تخمها سه روز است و این زمان نمی بایستی از ۱۰ روز تجاوز کند. تخمهایی که به مدت پانزده روز نگهداری شده اند بیش از ۴۵٪ از انها جوجه متولد نمی شود.

تخمهایی که حرکت داده شده اند ابتدا باید ۲۴ ساعت تمام استراحت کنند.تخم ها هنگام بیرون امدن از بدن دارای دمایی حدود ۳۶ درجه سانتیگراد می باشند که این دما بعداً به ۱۵ درجه کاهش مییابد.

برای این که قبل وررود تخمها به دستگاه این اختلاف دما از بین برود، می بایستی چند ساعت قبل از ورود تخمها به دستگاه تا دمای ۲۰-۲۴ درجه گرم شوند.

 

جوجه کشی شترمرغ

 

دکتر اکبر زمانی

دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ

مشاور پرورش شترمرغ

09132098516

Akbarzamani.ir

لطفا ثبت نظرات

  • مشاور پرورش شترمرغ آموزش در اصفهان
۲۱
خرداد

مشاور پرورش شترمرغ

 

 تغذیه  

 
 
 حدود 70%کل هزینه پرورش شترمرغ را هزینه غذا تشکیل می دهد بنابراین درک آن در ابتدای آغاز به کار پرورش شترمرغ بسیار مهم است. متاسفانه پرورش دهندگان قدیمی و جدید حداقل آگاهی را از این موضوع دارند.  

نخست بعد اقتصادی را در نظر می گیریم. هزینه غذا به خودی خود مهم نیست بلکه تفاوت موجود در درآمد پرنده های پروار شده و هزینه تولید آن ها اهمیت دارد.

علاوه بر محاسبه هزینه تخم، جوجه، پرنده آماده کشتار که همه فاکتورهای مهمی هستند، محاسبه افزایش در آمد حاصله از تولید بالاتر ( تعداد تخم، تعداد جوجه، کیلوگرم گوشت تولیدی و پوست بزرگتر) نیز اهمیت دارد.

بنابراین بسیاری از مردم بدون بررسی قابلیت در تولید گزینه های مختلف و استنتاج از اینکه تغذیه بهتر موجب کاهش ضرر ناشی از عدم باروری، مشکلات جوجه در آوری و تلفات جوجه ها می شود، به دام ((کاهش)) هزینه های غذا گرفتار می شوند.

یک جیره خوب باید دارای موارد زیر باشد.  

  علوفه نظیر یونجه برای تأمین فیبر با کیفیت

  غلات نظیر ذرت برای تأمین انرژی

  منبع پروتئینی نظیر سویا ی بدون پوسته

  مواد معدنی پر مصرف و کم مصرف

  ویتامین ها

  سایر افزودنیها نظیر اسیدهای آمینه و مخمر

مشاور جیره نویسی و پرورش شترمرغ

 

مشاور پرورش شترمرغ


 
در مورد ذرت، باید بسیار تلاش کنید تا از ذرت  بدون آتودگی استفاده کنید.

باید به سویا به عنوان منبع پروتئین نگاه کرد

ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز جهت غنای جیره هستند.

در اینجا علاوه بر مقدار، شکل ارائه آن در ترکیب با یکدیگر نیز مهم است تا شترمرغ ها بتوانند حد اکثر استفاده را از آنها ببرند. کلسیمی که به یک شکل خاص وجود دارد ممکن است برای شترمرغ ها غیر قابل هضم بوده و از این رو تعادل آن با فسفر به هم خورده و مشکلات جدیدی ایجاد نماید. در سایه توجه به تغذیه به همراه مدیریت خوب،  رعایت ایمنی زیستی اهمیت بالایی دارد.

 

مشاور و متخصص پرورش شترمرغ ایران

دکتری عتوم طیور- تخصص شترمرغ

09132098516

Akbarzamani.ir

Akbar.zamani2020@yahoo.com

ثبت نظرات

 

 

  • مشاور پرورش شترمرغ آموزش در اصفهان
۲۱
خرداد

مشاور پرورش شترمرغ

 

گونه ای از پرندگان بی‌ پرواز و نوشخوارکننده که از رسته سینه‌ پهنان هستند و در آفریقا زندگی میکنند. شترمرغ بزرگترین پرنده زنده در جهان است و تخم آن نیز از هر پرنده زنده دیگری بزرگتر می باشد.

شتر مرغ ظاهری متفاوت با دیگر پرندگان دارد و از مشخصات ظاهری ان ها می توان به گردن و پاهای بلند خود که قادر هستند تا سرعت ۷۰ کیلومتر بر ساعت بدوند اشاره کرد. غذای اصلی شترمرغ گیاهان و گاهی اوقات بی‌مهرگان هستند.

آن ها به صورت گروهی زندگی میکنند و در هنگام خطر روی زمین دراز کشیده و یا فرار می‌کنند ولی اگر نتوانند فرار کنند و در گوشه ای گیر بیوفتند با پاهای قوی و قدرتمند خود به دشمن حمله میکنند.

اکنون شتر مرغ‌ ها اهلی در کشور های مختلف پرورش داده می شوند و از پرهای زینتی انها در پوشاک و پوست آنها برای تولید چرم و گوشتشان نیز در بازار بفروش میرسد.

خصوصیات شترمرغ نر

 

شترمرغ نر پرهای سیاه دارد و انتهای پرها و بال‌های آن سفید میباشد ولی شتر مرغ ماده پرهای قهوه‌ای رنگ دارد.همچنین سر و گردن شترمرغ بدون پر و طاس است.

  • مشاور پرورش شترمرغ آموزش در اصفهان
۲۱
خرداد

مشاور پرورش شترمرغ

 

کنجاله سویا دامی پروتئین موجود آن برای دام و طیور مفید است ولی تمام کنجاله های تولید شده برای مصرف دام و طیور مناسب نیستند.

مانند کنجاله کرچک و درخت جلا.
در حال حاضر بیشترین کنجاله های موجود در بازار پسماند های دانه های روغنی هستند کنجاله یک مواد غذای غنی از پروتئین است تقریبا همه تولید شده این محصول برای استفاده دامی به کار می رود.

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

کنجاله سویا آرژانتین
کنجاله سویا از پروتئینی زیادی برخوردار هست و همچنین دارای اسید لینولئیک است.
کنجاله سویا دارای املاح معدنی، ۴۴ درصد پروتئین، ویتامین و کلسیم و منیزیم و آهن است.
مصرف چنین محصولاتی می تواند در افزایش گوشت و تخمگذاری حیوان تاثیر گذار باشد.
بین تمام دامداران و مرغداران که نظرسنجی کنید کنجاله سویا وارد شده از کشور آرژانتین بیشترین رای را می تواند جمع کند.
با توجه به این کنجاله سویا آرژانتین یک محصول وارداتی است قیمت این محصول نیز به روز اعلام می شود.
فروش چنین محصولات ضروری برای دام و طیور هیچ وقت متوقف نمی شود.

 

دکتر اکبر زمانی

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU PS

OSTRICH

akbarzamani.ir

09132098516

  • مشاور پرورش شترمرغ آموزش در اصفهان
۲۱
خرداد

مشاور پرورش شترمرغ

 

 ویتامین d

برای جذب طبیعی کلسیم به آن نیاز می باشد و در صورت ناکافی بودن ویتامین ، کمبود کلسیم ظاهر می شود و سبب کاهش تولید تخم مرغ می شود ویتامین d به دو شکل d2 و d3 بود که توانایی جذب و فعالیت هردو در حیوانات یکسان است ولی در طیور فرم d3 فعالتر و کارایی بهتری دارد .

پروتئین

مصرف پروتئین در واقع برای تامین اسیدهای امینه است 22 اسید آمینه وجود دارد که طیور قادر به ساختن برخی از آنها نمی باشند اسیدهای امینه ضروری بایستی برای طیور تامین شوند که میزان آن بسته به مرحله تولید ، پرورش ، سن ، تیپ ، نژآد و سویه فرق می کند دراغلب جیره های مرغان تخمگذار کمبود متیونین وجود دارد به هنگام شروع تولید نیاز به پروتئین ، ویتامین و موادمعدنی افزایش می یابد در صورت کمبود پروتئین یاعدم تامین اسیدهای آمینه تولید و جوجه آوری افت می کند .
 

چربی

چربی منبع انرژی و سرشار از اسید لینولئیک است کمبود آن بر روی تولید تخم مرغ تاثیر منفی میگذارد چربی های جیره به عنوان حمل کننده ویتامین های محلول درچربی و جذب کننده ویتامینی ها هستند دراثر کمبود چربی جیره ، جذب ویتامینهای محلول درچربی مختل می شود

 

 

 

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

 

call: 09132098516  Dr.zamani

ثبت نظرات

  • مشاور پرورش شترمرغ آموزش در اصفهان
۲۱
خرداد

مشاور پرورش شترمرغ

 

مجتمع پرورش شترمرغ میمه

سایت پرورش گله ای مولدمشاور پرورش شترمرغ

 

 

  • مشاور پرورش شترمرغ آموزش در اصفهان
۲۱
خرداد

مشاور پرورش شترمرغ

 

روش جفت یابی و جفت گیری
جدا از مساله نسبت نر و ماده ٬سیستم جفت بابی می تواند از عوامل موثر باشد . این سیستم را میتوان با توجه به تعداد نر ها در محوطه جفت گیری به 2 دسته تقسیم کرد:

الف ) سیستم تکی  :در این سیستم فقط یک شتر مرغ وجود دارد.

ب  ) سیستم اجتماعی :در این سیستم بیش از یک شتر مرغ نر وجود دارد . سیستم تکی موقعی مناسب است که بخواهیم سوابق باروری و زاد و ولد را برای فروش بعدی در خصوص شتر مرغهای نر خاص و یا یک گروه ثبت کنیم . مشکلی که در این سیستم ممکن است به وجود آید مساله انتخاب زوج است یعنی این که مثلاً شتر مرغ نر تمایل دارد با تعداد خاصی از پرنده های ماده جفت گیری کند. اگر این سیستم را اعمال کنیم و در آن مشاهده کردید که شتر مرغ نر با پرنده های خاص جفت گیری میکند و یا برخی پرنده های ماده او را نمی پذیرند باید شتر مرغ را عوض کنید . اگر چه همین کار هم خود می تواند باعث استرس و اضطراب شود و تخم گذاری را برای مدتی متوقف کند.

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

در مقابل سیستم تکی می توان از سیستم اجتماعی استفاده کرد تا از مشکلات مطرح شده در امان باشد. در این مورد شتر مرغ های ماده در قلمروی شتر مرغ های نر حرکت میکنند و بدین ترتیب حق انتخاب خواهند داشت . به خاطر داشته باشید که شتر مرغ های نر پرخاشگر هستند و بسیار متمایل به جنگجویی هستند . حد اقل تا زمانی که قلمرو خود را مشخص کنند (مرزهای فیزیکی بین این قلمرو ها وجود ندارد بلکه شتر مرغهای نر آنرا میشناسند )٬ قرار دادن تعداد زیادی شتر مرغ نر ممکن است باعث افزایش درگیری در بین شترمرغها شود و باروری کم شود . با توجه به اندازه محوطه ٬قرار دادن 3یا4 شتر مرغ نر در هرقسمت مطلوب است . این تعداد را میتوان در محوطه های بزرگ افزایش داد (برای اطلاعات بیشتر به  فصل بعدی مراجعه کنید ).

 

مشاور پرورش شترمرغ

 

09132098516 اکبر زمانی akbarzamani.ir

درج نظرات

  • مشاور پرورش شترمرغ آموزش در اصفهان
۲۱
خرداد

مشاو پرورش شترمرغ

 

 

بسته به نژاد وفصل شروع تولید تخم مرغ در طیور تخمگذار از 18-24 ماهگی آغاز می گردد وسیکل تخمگذاری 9 ماه طول می کشد 6-8 هفته بعداز شروع تولید گله به پیک 90 درصدی می رسد هرآنچه که بتواند برتولیدگله تاثیربگذارد

بایستی موردبررسی قرار گیرد مطالعه سابقه گله نیز در این امر مهم است مصرف غذا کیفیت وکمیت مصرف آب شدت و مدت روشنایی ، آلودگی های انگلی ، بیماری ها ، مدیریت و فاکتورهای محیطی ، همگی بر تولید یک گله موثر می باشند .

مشاور پرورش شترمرغ مولد

 


الف – دلایل غیر عفونی موثر در تولید
1- سن مرغ :
طیور می توانند سال ها زنده مانده و به تولید خود ادامه دهند به طور کلی بعد از 11تا 13 سال بسیاری از مرغ ها به طور معنی داری تولیدخود را کاهش می دهند و این کاهش از پرنده ای که به پرنده دیگر متفاوت خواهد بود.


2- تغذیه نامناسب :
مرغ ها برای تولید مطلوب به یک جیره بالانس شده و کامل نیاز دارند زیرا که تغذیه ناکافی سبب افت تولید می شود که این حساسیت در خصوص انرژی ، پروتئین و کلسیم بیشتر است بدین سبب تامین دائمی نیازهای مرغان تخمگذار ضروری است استفاده از دانه کامل ، ضایعات و ... به تنهایی باعث عدم تعادل جیره خواهند شد .بالانس نبودن جیره و تغذیه آن در مدت طولانی سبب پرولاپس مجرای عبور تخم می شود بروز پرولاپس در پرندگان چاق و نیز به هنگام تولیدتخم مرغهای خیلی بزرگ بیشتر است پرولاپس سبب آسیب دائمی مرغ شده و در بسیاری از مواقع کشنده می باشد.

مشاور پرورش شترمرغ

 

تماس  اکبر زمانی 09132098516

ثبت نظرات

  • مشاور پرورش شترمرغ آموزش در اصفهان
۲۱
خرداد

http://ostrich-breeding-consultant.blog.ir/مشاور پرورش شترمرغ

 

یکی از روش های پرورش شترمرغ مولد پرور به صورت گله ای می باشد که در صورتی که شرایط لازم رعایت گردد در بعضی از موارد قابل توصیه می باشد

در این خصوص به صورت پژوهشی طی سه سال پرورش گله ای در بخش میمه صورت گرفت و نتایج جالبی بدست آمد که.....

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

 

مشاور پرورش شترمرغ مولد

 

 

انتخاب تعداد نر و ماده در یک خانواده از کارهای بسیار حساس است که فرمت و عدد ثابتی ندارد و بستگی به بسیاری از پارامترها دارد و می تواند در شرایطی بسیار......

 

  • مشاور پرورش شترمرغ آموزش در اصفهان